Er det OK å kle ut hunden på halloween?

Mange synes det er gøy å ta kule bilder av hundene som monstre eller superhelter, Er det egentlig greit å kle på hunden kostymer eller er det dyreplageri?

Hunder er forskjellige. Noen synes oppmerksomheten er fantastisk, andre vil heller være i fred. Bindi hadde ikke hatt noe i mot å være superhelt for en dag... eller kanskje en zombie. Kanskje jeg faktisk skal finne på noe gøy å ta henne med når jeg skal ut med sønnen min.
Andre hunder jeg har hatt hadde virkelig ikke likt det i det hele tatt. Da ville jeg selvsagt aldri vurdert tanken på å kle de ut heller..

Hvis hunden synes det er gøy med oppmerksomheten ser jeg ingenting galt med å ha det litt gøy en dag i året.Men, hvordan kan du være sikker på at hunden synes det er ok? Det er noen enkle tegn du ihvertfall bør se etter.

Har hunden din halen mellom beina er det et ganske klart signal på at den ønsker å sove gjennom hele halloween og ønsker ikke å være superhelt.

Peser hunden din mer enn vanlig bør du også vurdere om den skal få slippe...

Prøver den å komme seg unna, eller biter deg når du prøver å forvandle hunden til noe annet kan du heller kle deg selv ut.

Ser den generelt apatisk ut, klarer ikke å bevege seg, biter på kostymet eller lignende gi den kanskje heller et tyggebein og ta kule bilder av barna i stedet.Og ja, kanskje du kan være forsiktig med å la barna gå berserk med sminkesakene. Det beste er nok at noen voksne tar seg av pyntingen.

Men ser hunden ut til å trives og er med på leken, ha det gøy!

Og ja, du.. ikke la hunden spise opp godteri da :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar